Close

O nama

Prva samoposlužna i uslužna praonica u Kaštelima

Cash & peri je prva samoposlužna i uslužna praonica rublja u Kaštelima. Zadnja generacija tehnološki usavršenih LG uređaja oprat će i osušiti Vaše odjevno, posteljno, restoransko i dekorativno rublje. U jednostavnom, dizajnerskom ambijentu stvorili smo opuštenu atmosferu u kojoj ćete uživati dok operemo, osušimo i ispeglamo Vaše rublje tako profesionalno da to više nikad ne poželite raditi doma.

Razlozi za korištenje praonice su brojni – uštedjet ćemo Vam vrijeme zbog bržih ciklusa pranja koje profesionalni uređaji ostvaruju, osušit ćemo Vaše rublje bez obzira na vremenske uvjete, uštedjet ćemo Vam i novac, a možda ćete nekog upoznati jer korisnici praonice su gotovo svi: podstanari, studenti, turisti … čak i Vaša atraktivna susjeda i šarmantan solo susjed. Osim toga, korištenjem praonice pokazujete i brigu za okoliš zbog minimalnog utroška vode i energije te ekoloških sredstava za pranje čiji su tenzidi biorazgradivi.

P.S. Imamo rješenje i za sve Vas koji nemate vremena: Vašu odjeću preuzet ćemo i vratiti na kućnu adresu.

Čisto rublje, duga ljubav!

Vizija

U petogodišnjem razdoblju postati mala obiteljska firma koja je prepoznata po iznimnoj kvaliteti usluge, kreativnosti i inovativnosti, tvrtki koja brine za klijente te potiče pozitivnu radnu atmosferu

Misija

Radnicima biti poželjan poslodavac, klijentima nezamjenjiv partner, zajednici u kojoj djelujemo od koristi.

Top