Close

31. siječnja 2017.

Novo u Kaštelima: Lagoon – pametno čišćenje odjeće

Snaga vode

Pametno čišćenje odjeće – Lagoon, nova je usluga prve samoposlužne i uslužne praonice rublja u Kaštelima, Cash & peri.

Pametno čišćenje odjeće

Prva samoposlužna i uslužna praonica rublja u Kaštelima, Cash & peri, od veljače uvodi novu uslugu. Riječ je o potpuno ekološkom čišćenju odjeće na bazi vode – Lagoon. Toje prvi sustav mokrog pranja odobren od tvrtke Woolmark. Odjeća se tretira pažljivo i nježno kao kod ručnog pranja, a postupak je sigurniji za zdravlje, neusporedivo brži i efikasniji od kemijskog čišćenja. Ukratko, Lagoon tretira sve – od svilenih košulja do kaputa, od večernjih haljina do svečanih odijela i kravata. 

Snaga vode bez kemikalija

U procesu obrade odjeće kemijskim čišćenjem (engl. dry cleaning) koriste se agresivna otapala poput perkloretilena koja mogu biti toksična i štetna za ljude i okoliš. Za razliku od toga, Lagoon je čišćenje na bazi vode uz novu generaciju biorazgradivih detergenata i sredstava za namakanje mrlja. Rezultat je besprijekoran: sve mrlje – od tanina do masnoće, tinte i voskova – nestaju!

Nježno prema svim vlaknima

Lagoon tretira sve materijale, čak i one koji ne smiju na kemijsko čišćenje – od viskoze, svile, veza, čipke i šljokica do kašmira i vune. Voda ispire prljavštinu kroz odjeću i usisava je ProV’tex ljuljanjem koje zamjenjuje agresivnu rotaciju bubnja pa nema trenja između vlakana. To je prepoznala i tvrtka Woolmark te je službeno odobrila Lagoon za čišćenje sve odjeće s Woolmark znakom.

Brzina obrade

«Jako sam zadovoljan što klijentima možemo ponuditi najbolju moguću uslugu čišćenja odjeće»,kažeIvan Maljković, vlasnik Cash & peri praonice rublja. «Lagoon pametno čišćenje odjeće bez otapala nježno je za tkanine, za okoliš i za naše djelatnike. Odjeća je besprijekorno čista i miriše svježe, boje su življe, a bijela je još bjelja. I sve to za manje od sat vremena!»

Iskoristite priliku i isprobajte pametno čišćenje Lagoon – do kraja ožujka traje akcija besplatnog preuzimanja i dostave odjeće za područje Kaštela! Više informacija na 021 412 905, 091 2121 017 ili ivan@cashandperi.com.hr

Lagoon - pametno čišćenje odjeće

Top