Close

Lagoon® - pametno čišćenje odjeće

Lagoon® tehnologija mijenja pravila igre u području čišćenja odjeće. To je prvo potpuno ekološko čišćenje odjeće, na bazi vode (wet cleaning). Odjeća se tretira pažljivo i nježno kao kod ručnog pranja, a postupak je sigurniji za zdravlje, neusporedivo brži i efikasniji od kemijskog čišćenja. Lagoon® osvježava i regenerira vlakna svih vrsta, čak i ona koja ne smiju na kemijsko čišćenje!

Snaga vode
Snaga vode

Za razliku od suhog, kemijskog čišćenja (dry cleaning) nakon mokrog čišćenja odjeća je mekana i miriše svježe, boje su življe, a bijela je još bjelja. Voda ispire prljavštinu kroz odjeću i usisava je ljuljanjem koje zamjenjuje agresivnu rotaciju bubnja. Pametan hidraulički postupak ProV’tex je vrlo učinkovit i nježan, bez rizika od trenja između vlakana.

bez kemikalija
Bez kemikalija

Kemijske čistionice u procesu obrade odjeće koriste agresivna otapala poput perkloretilena koja mogu biti toksična i štetna za ljude i okoliš. Lagoon® tehnologija ne koristi otapala, već novu generaciju biorazgradivih detergenata i sredstva za namakanje mrlja koji ne zagađuju okoliš. Rezultat je besprijekoran: sve mrlje – od tanina do masnoće, tinte i voskova – nestaju!

woolmark
Nježno prema vlaknima

Lagoon® je prirodan odabir za sve materijale, čak i one koji do sada nisu smjeli na kemijsko čišćenje –  od viskoze, svile, veza, čipke i šljokica do kašmira i vune. Naime, tvrtka Woolmark službeno je odobrila Lagoon® mokro čišćenje za svu odjeću s njihovim znakom. Ukratko, Lagoon® tretira sve – od svilenih košulja do kaputa, od večernjih haljina do svečanih odijela i kravata. 

expresni postupak
Ekspresni postupak

Nakon što dođete u Cash & peri, za savršeno obrađen komad odjeće potrebno nam je manje od sat vremena. Niste još ni stigli popiti kavu, a Vaša odjeća je već spremna za isporuku i nošenje!

Dogovori Lagoon® pametno čišćenje

Do kraja ožujka BESPLATNO preuzimanje i dostava odjeće za područje Kaštela! 

Naruči uslugu telefonom na 091 2121 017 ili

E-mailom

“Jako sam zadovoljan što klijentima možemo ponuditi najbolju moguću – 100% ekološku – uslugu čišćenja odjeće. 

Lagoon® pametno čišćenje odjeće bez otapala nježno je za tkanine, za okoliš i za naše djelatnike. 

Odjeća je besprijekorno čista, miriše svježe i jako je mekana na dodir. I sve to za manje od sat vremena! A najvažnije je da su naši klijenti zadovoljni rezultatima.

Ivan Maljković, vlasnik Cash & peri 

Top